La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop reforça l'aposta per la qualitat i la diversitat gastronòmica com a producte turÃstic
La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop, que en la seva setena edició ha tingut com a escenari aquest diumenge el municipi de llÃber, continua consolidant-se com una cita ineludible per als centenars de veïns de la comarca i d'altres punts de la Comunitat Valenciana per gaudir d'una agradable jornada entorn de la gastonomÃa. L'Associació TurÃstic Empresarial de la Vall de Pop (ATEVAP) va rostir desenes de quilos de diferents varietats d'embotits -llonganissa, botifarra, xoriço, panceta,…- elaborats pels principals productors de la vall. A més, també es va poder degustar en el recinte instal·lat en el pà rquing de la Plaça del Centre Mèdic els vins de Cellers Xaló, productes de rebosteria, sobrassades i mels, uns altres dels ingredients gastronòmics referents de la vall. Com a novetat, va destacar la presentació, aprofitant aquesta trobada, del vi Pla de LlÃber, en blanc i rosat, que ha elaborat Bodegas Xaló. A més, la SAT Llauradors d’Alcanalà va exposar el seu nou producte: les ametlles Flor d’AlcanalÃ.