La Vall de Pop nomena al restaurador Pep Romany Torraor d’Honor de la Fira de l'Embotit

La Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop, en la seua novena edició, ja està en marxa. Els professionals i productors d'aquesta zona d'interior posaran sobre la taula els seus millors productes gastronòmics carregats de tradició i sabors com són els embotits, les coques, la mel, i especialment els vins. Una trobada que tindrà lloc en aquesta ocasió a Llíber, el diumenge 1 de març, i que nomenarà com Torraor d’Honor al conegut restaurador de Dénia Pep Romany.
El distintiu a aquest gran professional de la restauració té el seu sentit: és un gran coneixedor de la Vall de Pop on compta amb diversos proveïdors per a la seua rica cuina basada en el respecte per la cultura gastronòmica tradicional. Es pot dir que les seues coques i els seus arrossos, els seus vins i la seua cuina porten una part del segell de la Vall de Pop, la qual cosa li fa mereixedor d'aquest títol amb el qual passa a engrossir la nòmina de Torraors d’Honor.